fbpx

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.

8 svar på ”Ultraljud 2010”
  1. @Kaosets Gudinna: 29 september sägs det… Jag satt och räknade på det i bilen idag och upptäckte att det fortfarande är flera månader kvar. Jag blev faktiskt lite förskräckt, jag trodde det skulle gå snabbare 😀

  2. Graviditeter går aldrig fort. Däremot tiden efteråt. Tro mig. 😉

    Du förresten… Det händer skumma grejer i min blogg som jag tror att du behöver kika över. Är ett IP-nummer som har varit inne i omgångar, typ 150 klick sedan kl 16. Och när jag googlar på det som kommer jag till Tornevall.net? Lägg till mig på MSN om du vill ha IP, eller om du kan förklara vad det handlar om!

  3. Vad komiskt, skrev först bara hon men sen kom ja på att jag inte visste så jag la till han heheh hur som helst, Grattis grattis!=)

  4. @Kaosets Gudinna: Hmm, ja, det låter onekligen lite konstigt. Jag har ju iofs mina prenumerationsverktyg igång, typ Sharpreader som hämtar upp nya inlägg (ja, jag prenumererar ju faktiskt på din blogg!) lite då och då men 150 klick på 5 timmar känns inte alls överensstämmande med hur ofta den sveper över bloggar. Jag är rätt nyfiken på vad det handlar om, så jag lade till dig på MSN för säkerhetsskull.

    @virrre: Tackar tackar! Verkar som att ni tjejer har en rätt stark intuition ibland va? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.